En Sevdiğim Günün Şerefine


Bu yazı Cuma gününün, en sevdiğim günün şerefine gelsin. Bu günün en sevdiğim gün olmasına sebep olanlara gelsin :)

Günün hangi saati okuyacaksan şayet, o ana gelsin. Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar ve iyi gecelerin olsun. Ha bi de her zamanki gibi bol gülüşlerin olsun.

Bana günaydınsa eğer, başlıyorum yazmaya, saymaya, döktürmeye. Çekilin yoldaaaannnn

Dırını nım nırım :) :)

Kahvaltı masasına zorla oturan hımbıllar, hava hala aydınlanmadı diye yataktan çıkmak istemeyen uyuşuklar, bugün işim yok nasılsa diye hala osursa osura uyuyan uykucu tavuklar, saatlerin alınmamış olmasına her sabah istikrarla saydıran agresifler, trafikte ışıklara takılmayı fırsat bilerek rujunu sürmeye çalışan kokoş hatunlar, ayılmak için kupa kupa kahveye başvuranlar, işinde mutsuz olup sürüne sürüne giden kaplumbağalar, mesai bitse de tatil başlasa diyenler munzurlar:)

Kral çıplak aslında diye bağırmak isteyenler, şu köprüyü geçsek de ayıya layıkıyla seslenebilsem diyenler, davulun sesi sadece uzaktan hoş olmasa diyenler, başkalarına şapur şupur olan, bize de yarabbi şükür olmasa keşke diyenler.  

Pişmanlıktan geberenler,  terk edilenler, sevip de kavuşamayanlar, sevip de alamayan dünyada adam olamayanlar, bu kız yine sabah sabah neyin kafasını yaşıyor diyenler :)
ki okuyup buraya kadar gelebildiysen bence, ala ;)


Severim ve merak ederim seni güzel okuyucu;)
Ses verirsen de mutlu olurum:)

1 yorum:

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı